Trollporten har öppnat!

Odenhusets nya södra entré mot Högskolan och Maria Alberts park. Paul Åkerlund (Kommunalråd) och Martin Hellström (Rektor Högskolan Väst) knöt upp bandet och öppnade Trollporten officiellt kl. 10 idag under en mindre, coronasäkrad, ceremoni.

I den nya galleria-gången från Trollporten in i gallerian har det även öppnat en helt ny restaurang; Asia Wok Restaurang. Här serveras asiatiska rätter från en varierad meny – vad sägs om Mongolian Barbeque: Färska råvaror som tillagas direkt inför dig!

Se video från invigningen här nedan:

Patric Westdahl (Odenhuset/EHF) berättar mer:

-”Vi ser det som en symbolhandling att vi öppnar huset mot Högskolan och centrum för att skapa en inbjudande entré till vårt affärscentrum och våra butiker. Vi vill att Högskolans studenter och lärare ska känna sig välkomna in. Kommunens omdaning av Drottningtorget och förflyttning av bussarna till Drottninggatan skapar nya rörelsemönster och vi möter upp genom att göra en passage in i Odenhuset. Lekplatsen Macken är en välbesökt besöksanledning i Maria Albertspark. Nu kopplar vi ihop staden och gör Odenhusets galleria till ett vädersäkert gångstråk med trevliga restauranger, caféer, affärer och kontor. Odenhuset deltar aktivt i arbetet med Åretstadskärna 2022”.

Trollporten – Södra entrén

Odenhusets södra entré, eller Trollporten, har vi öppnat för att skapa en närhet mot Högskolan, Maria Alberts park och stadens centrala södra delar.

Nya toaletter

Vi har byggt ett helt ny kundservice-anläggning med toaletter precis intill den nya entrén.

Trollväggen

För att visa Odenhusets närhet till alla besöksmål runtomkring har vi skapat en Trollvägg. Här finns en karta över Trollhättan centrum, med en rad utvalda besöksmål som vi tror intresserar våra besökare. Vi vill även med denna vägg skapa en tydlig, lekfull, koppling mot Maria Alberts park och lekplatsen Macken.

Här får vi även träffa vår trollflicka, som vi kommer att träffa mer framöver!

Asia Wok Restaurang

Vi är naturligtvis jätteglada att få ytterligare en restaurang i huset och önskar Thao lycka till inför premiären!

Självklart finns ett öppningserbjudande för alla nyfikna: 20% på både lunch- och kvällsbuffé för studenter och pensionärer. 10% på både lunch- och kvällsbuffé för övriga. (Gäller 28/10 – 31/10.)

Bokningar av bord kan göras via Asia Wok Restaurangs facebooksida: