Lär känna J&V Store

Inne på J&V Store träffar ni dessa härliga tjejer! Johanna butiksägare, Carola butiksansvarig och Sofie som är säljare.

Carola, Johanna & Sofie

Beläget på entréplan i Odenhuset ligger denna trendiga klädbutik som har någonting för dem allra flesta. J&V Store har funnits i Odenhuset i närmare 30 år och har från början varit placerade på övre plan, men har under de senaste åren varit positionerade där butiken ligger idag. Här har man ett stort fokus på kundnöjdhet och personlig service, man jobbar mycket med långvariga relationer och har många återkommande kunder. Med en målgrupp på allt från 14 år till 80 år kan man finna de mesta i klädväg. Här finner man märken från bl.a. Piece, Only, Vero Moda, Objekt, Sisters Point, Haylies m.m. Utbudet varierar med säsong. Det är ett välsorterat sortiment där man finner outfits med allt från underkläder till accessoarer, man ska kunna komma hit och få hjälp med en hel utstyrsel för både fest och till vardags.

Johanna äger och driver butiken tillsammans med sin familj sedan 25 år tillbaka. Butiken är numera fristående och sortimentet väljs noga ut av dem själva. Här läggs stor vikt på senaste modet och materialval men också på vad kunderna efterfrågar. De försöker i största möjliga mån att köpa in så miljövänliga material som möjligt. På herravdelningen har man i dagsläget nästan enbart bomullsmaterial och vissa plagg i butiken är producerat av återvunnet material. De har även som policy att enbart köpa in fuskpäls för att värna om djuren.

Butiken är numera fristående och sortimentet väljs
noga ut av dem själva. Här läggs stor vikt på senaste modet och
materialval, men också på vad kunderna efterfrågar.

Då det läggs stor vikt på vad kunderna önskar, blir också sortimentet mer personligt anpassat till kunden. ”Vårt koncept är att ha ett brett utbud i butiken därför är de extra roligt att kunna styra sortimentet själva. Vi har en luftig och härlig lokal där vi kan följa kunden från start till omklädningsrummet där vi gärna är behjälpliga med både storlekar och smakråd. Vår drivkraft är återkommande kunder som upplever att de fått god hjälp, då vi brinner för de personliga mötet.” berättar Johanna.

Sofie har arbetat som butiksbiträde och säljare sedan 2016 då hon startade med att göra praktik i butiken och sedan blev timanställd, därefter fast anställd sedan 2018. Hon älskar mötet med kunden och lägger mycket vikt på att skapa en helhets-outfit till kunderna. Hennes favoritplagg är klänningar, men under hösten är hon en riktig “jack fantast”. Sofie säger att ”det finns alltid en jacka för olika tillfällen” och skrattar. Snart är de dags att hjälpa kunderna med Nyårs-outfiten vilket är en av hennes favoriter.

Carola har ansvaret i butiken och är även Johannas högra hand. Hon har arbetat i butiken i närmare 13 år men som fast anställd sedan 8 år tillbaka. Carola har en bakgrund inom restaurang, där hon har med sig mycket av kundbemötandet och servicen som en självklarhet. Hennes favorittid är hösten när man kan klä sig i polo och härligt stickade tröjor. Hon har även ett gott öga för inredning och därför tycker hon att det är extra kul att dekorera i butiken, skylta och hänga om. “Vi är väldigt positiva till att Odenhuset står för mycket utveckling just nu, det gynnar alla butikerna i huset att kunden får en trevlig helhet. Utbudet är varierat och vi kompletterar varandras kunder.” säger Carola.

“Vi är väldigt positiva till att Odenhuset står för mycket utveckling just nu, det gynnar alla butikerna i huset att kunden får en trevlig helhet. Utbudet är varierat och vi kompletterar varandras kunder”

Det som gäller trendmässigt i höst och vinter är västar, puffärmar, långa stickade tröjor med polo, transparenta tyger och de klassiska “skogshuggar-plaggen” såsom oversize rutmönstrad skjorta och teddy jackan. Just nu är det mycket jordnära färger som förstärker hösten såsom beige i olika nyanser, rost, gult och vinrött. Det är även mycket fina, festliga, jul och glittrande nyårsplagg på ingång till butiken.

Varmt välkomna!

Erbjudande

30% på alla Jultröjor, gäller hela vecka 51!