Trollhättan centrum har ett elektroniskt presentkort som kan användas i butiker, restauranger, kaféer, till bio, teater, event och upplevelser m.m.

Kortet gäller som betalning på många ställen runt om i stadskärnan. Du laddar kortet med valfritt belopp från 100 till 5 000 kronor. Kortet är giltigt i 12 månader från laddningsdatum och användaren behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Presentkortet köper du i en automat som påminner om en bankomat i Odenhuset och betalar med betal- eller kreditkort.

Hur köper jag kortet?

Du köper kortet i automaten i Odens entré. Där du kan välja mellan olika belopp eller skriva in ett egen summa som du vill ladda kortet med. Du får direkt ut kortet i automaten. Bredvid automaten hittar du fina foldrar att fästa kortet i.

Hur fungerar kortet?

Kortet gäller i drygt 60 butiker, restauranger, kaféer, träningsanläggningar, salonger, bowling och mer där till. I principen används det på samma sätt som ett traditionellt betalkort. Beroende på kortterminalen kan du behöva välja signeringsalternativet vid betalning.

Se saldo

Klicka länken, se saldo, här under, för att se hur mycket pengar du har på ditt presentkort. Du ska i nästa steg skriva in den 16 siffriga koden, Card ID som finns på ditt kort.

Kolla saldo

Giltighet

Kortet gäller i ett år från och med datumet kortet köptes. Du kan se ditt saldo i automaten i Odenhuset, via QR-koden på kortet samt ringa 08-225030 samt se det här på sidan. Borttappat eller stulet kort ersätts ej!

Perfekta gåvan till personal!

Som företag/organisation kan ni göra en större beställning direkt hos oss. Då får ni korten laddade med bestämd summa och betalar via faktura.En perfekt gåva till era anställda som samtidigt bidrar till den lokala handeln. Kontakta oss på hej@citytrollhattan.se för mer information och beställning.

Kortet gäller hos

Butiker

Akademibokhandeln
Apoteket Svanen
Embels modehus
Entrébutiken
FabZone
Fia och Floyd
Flora blomsterhandel
Guldfynd
Hemkompaniet
Inspirera unika hem
ICA matmor
J&V Store
KappAhl
KICKS
Klockmaster Liljas
Life
Lindex
Lindhes Foto
Lyckliga gatan
Optiker Liljelood
Petronellas
Stjärnkläder
Storgatans El
Swensons guld
Synoptik
Åhléns

Restaurang/nöje

Clarion collection
Hotel Kung Oscar
Scandic Swania

Restaurang/nöje

Backstage Rockbar
Buddy´s bar och bowling
Butlers
Clarion collection – Hotel Kung Oscar
Kanalrestaurangen
Majo bar och tapas
MAX Hamburgrestaurang
Pasion Tapas & Wines
Pinchos
Subway
Scandic Swania
The Bishop Arms
Truly Indian

Kaféer

Café Oden
Espresso House
Ekmans konditori
Strandgatans café

Salonger

Aqua
Hair and face
Zandhoff & Co

Träningsanläggning

Arena Älvhögsborg
STC

Kortet fungerar också hos:

Trollhättans Trafikskola